Sportfogadás, statisztika, tippek

Foci statisztika és tippek

Foci statisztika és tippek

Üdvözlet!

2018. július 27. - falconer

Üdvözlet minden sportszerető és sportfogadó embernek!

A blog célja, hogy elsősorban a foci kedvelő és egyben sportfogadó közösség részére nyújtson segítséget  és adjon tájékoztatást statisztikák és az abból nyert tippek által, továbbá ötleteket adjon a tippeléshez, a hétvégi mérkőzések feldolgozásához.

Hétről-hétre az adott hétvégi labdarúgó bajnoki rendszer lesz feldolgozva statisztikai oldalról és tippekkel excel táblázat formájában, majd természetesen eredmény elemzés is lesz, tesztelve a statisztikai rendszereket.

Természetesen egy stratégia sem nyújt 100%-os eredményt, főként nem a kizárólag statisztikán alapuló rendszerek, ezért is elsősorban tájékoztatás és a statisztikai információk egy helyen megjelenítése, és így a tippelés megkönnyítése a cél, a statisztikai tippekért az oldal felelősséget nem vállal.

A hétvégi statisztika és tippműsor mellett időnként különböző value módszerek leírására, bemutatására is sor kerülhet.

Remélem az érdeklődők részére segítséget nyújt majd a megosztott információ!

Kellemes és hasznos böngészést, jó tippelést!

Falconer 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://focistat.blog.hu/api/trackback/id/tr5514145943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása