Sportfogadás, statisztika, tippek

Foci statisztika és tippek

Foci statisztika és tippek

Eredmény elemzés

2023. december 26. - falconer

Üdv!

Az elmúlt időszakban sajnos elmaradtak az eredmény elemzések a heti tippműsor után, pedig ez a része legalább olyan fontos a fogadásnak, mint a tippelés.

Az elmúlt hét (12.19.-12.25.) eredmény elemzése elkészült, letölthető:

Link: https://a.fajlkuldes.com/BTsqaYGx1icn.xlsb

Általánosságban elmondható, hogy a pozitív gólos tippek jól szerepeltek, továbbá a gólos tiltásos tippek is pluszt hoztak. 

A gólos tiltás ugye egy sorozatmegszakadáson alapuló tipp, és megfigyelésem szerint főleg az angol ligáknál jól működik általában. Lényege, hogy ahol már bizonyos feltételek alapján régen volt gól, ott várható, hogy megszakad ez a sorozat és lesznek gólok.

Újításként ugye bevezetésre került a Thomas76 kolléga féle H/V átlagok szerinti tippelés (Th. Tippek néven), és elkészítettem ennek is az eredményelemzését mind 1X2-re, mind gólos tippekre. Itt megfigyelhető, hogy az 1X2 tippek szerepeltek jobban, mint a gólos tippek. Meglátjuk hosszútávon milyen eredménnyt hoznak!

eredmenydec1925.jpg

Fenti képen csak a heti összegzés látható, a teljes eredményelemzéshez jó böngészést kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://focistat.blog.hu/api/trackback/id/tr4618288719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása