Sportfogadás, statisztika, tippek

Foci statisztika és tippek

Foci statisztika és tippek

Bajnoki adatok a húsvéti hétvégére

2024. március 29. - falconer

Üdv!

Elkészült a húsvét hétvégi bajnoki adatbank.

Link: https://a.fajlkuldes.com/3R6MebuSXH1T.xlsb

Az egyszerűbb verzió:

Link: https://a.fajlkuldes.com/2uwDqf7baVpz.xlsx

A tippszekcióban a Statisztikai tippek (ST TIPP) alatt "Pw:" jelöléssel (Power 1X2) 1X2 súlyozott ELO erősség szerinti tippek kerültek megjelenítésre (Fix és Kétesély), melyek az ELO pontok különbségei alapján Összpontszám, Hazai / Vendég pontszám, Összforma pontszám, és Hazai / Vendég forma pontszámok súlyozásai alapján kerültek kiszámításra azzal, hogy az adott bajnokságok eddigi 1X2 eredményeinek a %-os eloszlását is figyelembe veszi.

A hosszú hétvégén jó pihenést, kellemes és nyugodt, áldott húsvéti ünnepeket, és jó böngészést, sikeres tippeket kívánok minden érdeklődőnek!

tipp0329.jpg

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://focistat.blog.hu/api/trackback/id/tr3818366333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

..talpnyali.. 2024.03.29. 19:03:35

szia, köszönöm a munkádat, hiánypótló oldal ez...

falconer 2024.03.29. 19:38:59

Nagyon szívesen, örülök, ha hasznosnak gondolod.
Szívesen is veszem, ha ötletekkel, észrevételekkel, hasznos gondolatokkal, netalán tán hosszútávú profitot hozó megfigyelésekkel és szűrésekkel is rendelkezik és esetleg megosztja bárki, aki használja az adatokat.
süti beállítások módosítása