Sportfogadás, statisztika, tippek

Foci statisztika és tippek

Foci statisztika és tippek

Új eredmény elemzés bemutatása

2024. január 19. - falconer

Üdv!

Az utóbbi idők fejlesztéseivel párhuzamban fejleszteni kellett a rendszer eredmény elemzéses tábláját is, hozzá kellett igazítani az újabb kiegészítésekhez.

A rendszer most már gyakorlatilag kb. 90 féle tippelési módot tartalmaz, és majd mindegyikhez valós haszon értékek is tartoznak, hiszen piaci oddsokat is rögzít ezekhez a rendszer.

A sima Stat fül csak annyiban változott, hogy a 90 féle tippkategória összesítése és részletes találati és haszon adatai megjelenítésre kerültek.

Bevezetésre került újításként az "Összesített Statok" fül, ahol a heti eredmények Tippkategóriánként vannak összesítve, illetve a Tippkategóriák meg vannak bontva 1X2 és Gólos kategóriákra. Továbbá a heti 25 legjobb kategória is kimutatásra került a fenti bontásban.

01osszstat.jpg

Az "Összkimutatás" fülön bajnokságonként mind a 90 db tippkategória találati és haszon eredménye megjelenítésre és összesítésre került.

02orszagok.jpg

Ezen a fülön megjelenítésre került újdonságként, hogy adott héten melyek voltak a haszon szempontjából legjobb bajnokságok az egyes tippkategóriák szerint.

03tipporszag.jpg

Ebből látszik, hogy például a 35. számú tippkategória a "Gólos Tiltás Over 2,5" 4 db bajnokságnál (Spanyol,Olasz és két angol) hozott pozitív hasznot, ráadásul mindegyik 100% találati aránnyal. Ilyenkor meg lehet nézni az "Összesített Statok" fülön, hogy ez a tippkategória összesítve is hogyan szerepelt (60% találati arány, 19% haszon és 20db tipp).

Mindezek összesítéseként továbbá még megjelenítésre került az is, hogy melyek voltak azok a legjobb bajnokságok haszon szempontjából, melyek szinte az összes tippkategóriában a legjobban szerepeltek (a példában az Angol Championship, amely a 90 db kategória közül 87-ben szerepelt vmilyen tippel, és ebből 53-ban tudott felmutatni pozitív haszon értéket, mely összesítve átlagosan 17%-os hasznot jelentett).

04tippkosszorsz.jpg

Az eredmény elemzés nagyon fontos része a rendszernek, hiszen hétről hétre figyelemmel lehet kísérni, hogy az általunk kigondolt mintázatok beválnak-e, vagy sem, melyek azok a bajnokságok, ahol bizonyos tippkategóriák jobban szerepelnek vagy kevésbé.

A bejegyzés trackback címe:

https://focistat.blog.hu/api/trackback/id/tr6718306625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása