Sportfogadás, statisztika, tippek

Foci statisztika és tippek

Foci statisztika és tippek

Eredmény elemzés (november 10.-13.) tábla

2023. november 16. - falconer

Üdv!

Mellékelem az elmúlt hétvége eredmény elemzéses táblázatát.

Link: https://a.fajlkuldes.com/MyK5kPLaVnwL.xlsb

A Stat fülön bevezettem egy új kimutatást, ami összesítve mutatja, hogy az egyes tippkategóriák haszon szempontjából hogyan "szerepeltek".

yossz.jpg

Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy korábban már bevezettem egy olyan kimutatást is, hogy ha a gólos és gólos 2 tippeket (over-under 2,5) megjátszuk arra, hogy 2-3 gól születik ezeken a meccseken, akkor lássuk azt, hogy ezek a "tippek" mit hoznak. Viszont erre az opcióra NINCS rögzítve valós piaci odds a rendszerben, így nem teljesen valós az erre vonatkozó haszon kimutatás sem. Így a fenti kép első három helyezettjének haszon % -a sem helyes teljesen, viszont mivel a fair oddsok nem teljesen rosszak (nem térnek azért nagymértékben el a piaci oddsoktól), ezért úgy gondolom, hogy azért pozitív lehet itt is a haszon összességében.

Jó szemezgetést, elemzést az érdeklődőknek és sok zöldet!

resnov11.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://focistat.blog.hu/api/trackback/id/tr4518260097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása