Sportfogadás, statisztika, tippek

Foci statisztika és tippek

Foci statisztika és tippek

Bajnoki adatok a húsvéti hétvégére

2024. március 29. - falconer

Üdv!

Elkészült a húsvét hétvégi bajnoki adatbank.

Link: https://a.fajlkuldes.com/3R6MebuSXH1T.xlsb

Az egyszerűbb verzió:

Link: https://a.fajlkuldes.com/2uwDqf7baVpz.xlsx

A tippszekcióban a Statisztikai tippek (ST TIPP) alatt "Pw:" jelöléssel (Power 1X2) 1X2 súlyozott ELO erősség szerinti tippek kerültek megjelenítésre (Fix és Kétesély), melyek az ELO pontok különbségei alapján Összpontszám, Hazai / Vendég pontszám, Összforma pontszám, és Hazai / Vendég forma pontszámok súlyozásai alapján kerültek kiszámításra azzal, hogy az adott bajnokságok eddigi 1X2 eredményeinek a %-os eloszlását is figyelembe veszi.

A hosszú hétvégén jó pihenést, kellemes és nyugodt, áldott húsvéti ünnepeket, és jó böngészést, sikeres tippeket kívánok minden érdeklődőnek!

tipp0329.jpg

 

 

 

 

 

Hétvégi adatbank

Üdv!

Elkészült a hétvégi bajnoki adatbank!

Készítettem egy rövidebb, áttekinthetőbb, csak a (számomra) lényegibbnek gondolt adatokat tartalmazó "butított" verziót, alapvetően már csak ezt fogom feltölteni! Maga a fájlméret is kisebb, kezelhetőbb így a táblázat!

Link: https://a.fajlkuldes.com/LvrfH4OmOcZm.xlsb

Esetleg aki igényli a teljes verziót, írjon és elküldöm!

Jó hétvégét, jó böngészést, sikeres tippeket!

tippfebr09.jpg

 

Új eredmény elemzés bemutatása

Üdv!

Az utóbbi idők fejlesztéseivel párhuzamban fejleszteni kellett a rendszer eredmény elemzéses tábláját is, hozzá kellett igazítani az újabb kiegészítésekhez.

A rendszer most már gyakorlatilag kb. 90 féle tippelési módot tartalmaz, és majd mindegyikhez valós haszon értékek is tartoznak, hiszen piaci oddsokat is rögzít ezekhez a rendszer.

A sima Stat fül csak annyiban változott, hogy a 90 féle tippkategória összesítése és részletes találati és haszon adatai megjelenítésre kerültek.

Bevezetésre került újításként az "Összesített Statok" fül, ahol a heti eredmények Tippkategóriánként vannak összesítve, illetve a Tippkategóriák meg vannak bontva 1X2 és Gólos kategóriákra. Továbbá a heti 25 legjobb kategória is kimutatásra került a fenti bontásban.

01osszstat.jpg

Az "Összkimutatás" fülön bajnokságonként mind a 90 db tippkategória találati és haszon eredménye megjelenítésre és összesítésre került.

02orszagok.jpg

Ezen a fülön megjelenítésre került újdonságként, hogy adott héten melyek voltak a haszon szempontjából legjobb bajnokságok az egyes tippkategóriák szerint.

03tipporszag.jpg

Ebből látszik, hogy például a 35. számú tippkategória a "Gólos Tiltás Over 2,5" 4 db bajnokságnál (Spanyol,Olasz és két angol) hozott pozitív hasznot, ráadásul mindegyik 100% találati aránnyal. Ilyenkor meg lehet nézni az "Összesített Statok" fülön, hogy ez a tippkategória összesítve is hogyan szerepelt (60% találati arány, 19% haszon és 20db tipp).

Mindezek összesítéseként továbbá még megjelenítésre került az is, hogy melyek voltak azok a legjobb bajnokságok haszon szempontjából, melyek szinte az összes tippkategóriában a legjobban szerepeltek (a példában az Angol Championship, amely a 90 db kategória közül 87-ben szerepelt vmilyen tippel, és ebből 53-ban tudott felmutatni pozitív haszon értéket, mely összesítve átlagosan 17%-os hasznot jelentett).

04tippkosszorsz.jpg

Az eredmény elemzés nagyon fontos része a rendszernek, hiszen hétről hétre figyelemmel lehet kísérni, hogy az általunk kigondolt mintázatok beválnak-e, vagy sem, melyek azok a bajnokságok, ahol bizonyos tippkategóriák jobban szerepelnek vagy kevésbé.

Hétközi adatbank

Üdv!

Boldog Új Évet kívánok először is mindenkinek!

Pár újítással tovább fejlődött az adatbank, melynek leírásával kiegészült a Használat fül (annak is a legvégén szerepel a mostani újítás). 

Főként 1X2 tippek kerültek bevezetésre, összesítésre, és megjelenítésre a 41. és 42. oszlopokban szereplő adatok után. 

Néhány bajnokság szerepel csak most, itt az adatbank.

Link: https://a.fajlkuldes.com/cocTuEVdjbkX.xlsb

totalpower.jpg

Jó böngészést és sok zöldet mindenkinek!

Eredmény elemzés

Üdv!

Az elmúlt időszakban sajnos elmaradtak az eredmény elemzések a heti tippműsor után, pedig ez a része legalább olyan fontos a fogadásnak, mint a tippelés.

Az elmúlt hét (12.19.-12.25.) eredmény elemzése elkészült, letölthető:

Link: https://a.fajlkuldes.com/BTsqaYGx1icn.xlsb

Általánosságban elmondható, hogy a pozitív gólos tippek jól szerepeltek, továbbá a gólos tiltásos tippek is pluszt hoztak. 

A gólos tiltás ugye egy sorozatmegszakadáson alapuló tipp, és megfigyelésem szerint főleg az angol ligáknál jól működik általában. Lényege, hogy ahol már bizonyos feltételek alapján régen volt gól, ott várható, hogy megszakad ez a sorozat és lesznek gólok.

Újításként ugye bevezetésre került a Thomas76 kolléga féle H/V átlagok szerinti tippelés (Th. Tippek néven), és elkészítettem ennek is az eredményelemzését mind 1X2-re, mind gólos tippekre. Itt megfigyelhető, hogy az 1X2 tippek szerepeltek jobban, mint a gólos tippek. Meglátjuk hosszútávon milyen eredménnyt hoznak!

eredmenydec1925.jpg

Fenti képen csak a heti összegzés látható, a teljes eredményelemzéshez jó böngészést kívánok!

Hétközi adatok

Üdv!

Főként angol ünnepi fordulókkal elkészült a hétközi adatbank.

Link: https://a.fajlkuldes.com/unqLfrQnYUNT.xlsb

Megjelenítésre kerültek a Lőtt/Nem lőtt/Kapott/Nem kapott/2-3 gólos sorozatok adatai, és az ebből képzett gólos (ún. GST) tippek:

lgsor.jpg

Emellett a múlt héten bevezetett Th. tippek és a két legmagasabb esélyű H/V átlagokból számolt tippek (mind 1X2 és gólos tippek esetében is) összesítését is megjelenítettem a papírforma tippek oszlop végén (pl. H1, D2, V1, HT2, stb.):

hvatlossz.jpg

A Sima2 fül pedig még kapott egy kis ráncfelvarrást!

Jó böngészést, tippeket és sok zöldet mindenkinek!

dec26tipp.jpg

süti beállítások módosítása