Sportfogadás, statisztika, tippek

Foci statisztika és tippek

Foci statisztika és tippek

Hétvégi Adatbank

2024. április 13. - falconer

Üdv!

Elkészült a bajnoki adatbank a hétvégére.

Link: https://a.fajlkuldes.com/XlJuS81xx4FV.xlsx

Az 1X2 tippeket kicsit tagoltam a jobb láthatóság és szűrési lehetőség érdekében, ez látható a lenti képen.

Jó hétvégét, sok zöldet mindenkinek!

tipp0413.jpg

 

 

Hétvégi "minimál" Adatbank

Üdv!

Időhiány miatt megkésve csak most érkeztem elkészíteni a hétvégi műsort, és sajnos ezúttal csak "csökkentett üzemmódban", néhány bajnokság elkészítésére futotta az idő és energia.

Fejlesztem közben az eredmény elemzés részt is, az alaptáblát is, ez mind-mind idő, és így egyre kevesebb idő van a hétvégi bajnoki műsor összeállítására.

Ezúttal csupán a "butított" táblát teszem fel.

Link: https://a.fajlkuldes.com/4WxlhubihKOQ.xlsx

Ez a tábla is kiegészült egy-két dologgal, az alábbi képen látható is lesz, hogy beépítettem pl. a lőtt/kapott gólok számára, átlagára vonatkozó adatokat is.

Jó hétvégét, sikeres fogadásokat az érdeklődőknek, és persze sok zöldet mindenkinek!

tipp0406.jpg

 

Bajnoki adatok a húsvéti hétvégére

Üdv!

Elkészült a húsvét hétvégi bajnoki adatbank.

Link: https://a.fajlkuldes.com/3R6MebuSXH1T.xlsb

Az egyszerűbb verzió:

Link: https://a.fajlkuldes.com/2uwDqf7baVpz.xlsx

A tippszekcióban a Statisztikai tippek (ST TIPP) alatt "Pw:" jelöléssel (Power 1X2) 1X2 súlyozott ELO erősség szerinti tippek kerültek megjelenítésre (Fix és Kétesély), melyek az ELO pontok különbségei alapján Összpontszám, Hazai / Vendég pontszám, Összforma pontszám, és Hazai / Vendég forma pontszámok súlyozásai alapján kerültek kiszámításra azzal, hogy az adott bajnokságok eddigi 1X2 eredményeinek a %-os eloszlását is figyelembe veszi.

A hosszú hétvégén jó pihenést, kellemes és nyugodt, áldott húsvéti ünnepeket, és jó böngészést, sikeres tippeket kívánok minden érdeklődőnek!

tipp0329.jpg

 

 

 

 

 

Hétvégi adatbank

Üdv!

Elkészült a hétvégi bajnoki adatbank!

Készítettem egy rövidebb, áttekinthetőbb, csak a (számomra) lényegibbnek gondolt adatokat tartalmazó "butított" verziót, alapvetően már csak ezt fogom feltölteni! Maga a fájlméret is kisebb, kezelhetőbb így a táblázat!

Link: https://a.fajlkuldes.com/LvrfH4OmOcZm.xlsb

Esetleg aki igényli a teljes verziót, írjon és elküldöm!

Jó hétvégét, jó böngészést, sikeres tippeket!

tippfebr09.jpg

 

Új eredmény elemzés bemutatása

Üdv!

Az utóbbi idők fejlesztéseivel párhuzamban fejleszteni kellett a rendszer eredmény elemzéses tábláját is, hozzá kellett igazítani az újabb kiegészítésekhez.

A rendszer most már gyakorlatilag kb. 90 féle tippelési módot tartalmaz, és majd mindegyikhez valós haszon értékek is tartoznak, hiszen piaci oddsokat is rögzít ezekhez a rendszer.

A sima Stat fül csak annyiban változott, hogy a 90 féle tippkategória összesítése és részletes találati és haszon adatai megjelenítésre kerültek.

Bevezetésre került újításként az "Összesített Statok" fül, ahol a heti eredmények Tippkategóriánként vannak összesítve, illetve a Tippkategóriák meg vannak bontva 1X2 és Gólos kategóriákra. Továbbá a heti 25 legjobb kategória is kimutatásra került a fenti bontásban.

01osszstat.jpg

Az "Összkimutatás" fülön bajnokságonként mind a 90 db tippkategória találati és haszon eredménye megjelenítésre és összesítésre került.

02orszagok.jpg

Ezen a fülön megjelenítésre került újdonságként, hogy adott héten melyek voltak a haszon szempontjából legjobb bajnokságok az egyes tippkategóriák szerint.

03tipporszag.jpg

Ebből látszik, hogy például a 35. számú tippkategória a "Gólos Tiltás Over 2,5" 4 db bajnokságnál (Spanyol,Olasz és két angol) hozott pozitív hasznot, ráadásul mindegyik 100% találati aránnyal. Ilyenkor meg lehet nézni az "Összesített Statok" fülön, hogy ez a tippkategória összesítve is hogyan szerepelt (60% találati arány, 19% haszon és 20db tipp).

Mindezek összesítéseként továbbá még megjelenítésre került az is, hogy melyek voltak azok a legjobb bajnokságok haszon szempontjából, melyek szinte az összes tippkategóriában a legjobban szerepeltek (a példában az Angol Championship, amely a 90 db kategória közül 87-ben szerepelt vmilyen tippel, és ebből 53-ban tudott felmutatni pozitív haszon értéket, mely összesítve átlagosan 17%-os hasznot jelentett).

04tippkosszorsz.jpg

Az eredmény elemzés nagyon fontos része a rendszernek, hiszen hétről hétre figyelemmel lehet kísérni, hogy az általunk kigondolt mintázatok beválnak-e, vagy sem, melyek azok a bajnokságok, ahol bizonyos tippkategóriák jobban szerepelnek vagy kevésbé.

Hétközi adatbank

Üdv!

Boldog Új Évet kívánok először is mindenkinek!

Pár újítással tovább fejlődött az adatbank, melynek leírásával kiegészült a Használat fül (annak is a legvégén szerepel a mostani újítás). 

Főként 1X2 tippek kerültek bevezetésre, összesítésre, és megjelenítésre a 41. és 42. oszlopokban szereplő adatok után. 

Néhány bajnokság szerepel csak most, itt az adatbank.

Link: https://a.fajlkuldes.com/cocTuEVdjbkX.xlsb

totalpower.jpg

Jó böngészést és sok zöldet mindenkinek!

süti beállítások módosítása